(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WS4365QM');

Nieuws

Winactie

Wat zijn de mooiste plekjes in en om de Regge?

Een nieuwe naam moet natuurlijk gevierd worden! Omdat onze naam geïnspireerd is op onze mooie omgeving, willen we de natuur ook een grote rol geven in onze winactie. We gaan een natuurposter maken!

Deel uw tip en win een lunch

Want wie in Hellendoorn, Nijverdal en omstreken woont weet dat het hier niet alleen heerlijk wonen is maar dat er ook vele prachtige (verborgen) of niet bekende mooie plekjes te vinden zijn. Om dit natuurschoon rond de Regge, letterlijk en figuurlijk, in kaart te brengen hebben het idee bedacht om een poster te maken met tips van bewoners voor (nieuwe) bewoners.

Zo ontstaat er een kaart van de omgeving waarop de mooiste plekken zijn aangegeven. Tips en foto’s zijn dus welkom zodat iedereen ideeën op kan doen en nieuwe plekken kan bezoeken.

Weet u een prachtig uitzicht, een bijzondere boom of unieke plek? Deel uw tips dan per email naar info@reggedael.nl, in onderstaand contactformulier of op onze social media kanalen. Onder de inzendingen zal het team van Reggedael drie lunches verloten bij restaurants uit de buurt: Buitengewoon Lekker, De Wieger en de Uitkijk. Deze actie loopt tot 18 mei 2022, daarna ontvangen de winnaars binnen 5 werkdagen persoonlijk bericht.

Deze actie is afgelopen. De winnaars zijn gekozen!

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie