taxeren

Woningtaxatie

Woning laten taxeren in Nijverdal, Hellendoorn en omgeving

Meestal is het de bank (hypotheekverstrekker) die vraagt om een officiële waardebepaling van uw woning: een betrouwbaar gevalideerd NWWI taxatierapport. Bijvoorbeeld omdat u een huis heeft gekocht of juist uw woning gaat verkopen en een overbruggingshypotheek nodig heeft.

Maar ook als u overweegt uw hypotheek over te sluiten om zo te profiteren van een lagere rente, heeft u een taxatierapport nodig. Eén die uitgevoerd is door een gecertificeerd taxateur. Anita Leestemaker van Reggedael Makelaardij is gecertificeerd om woningtaxaties uit te voeren binnen een straal van 20 kilometer van Hellendoorn.

Ervaren registertaxateur
Met een woningtaxatie krijgt u een uitgebreid inzicht in de waarde van uw woning. In het rapport staan de marktwaarde, alle bijzonderheden en kenmerken van de woning. Het opstellen van een betrouwbaar taxatierapport vergt uitgebreide kennis van de actuele woningmarkt en onafhankelijk onderzoek. Daarom mag niet iedere makelaar een woningtaxatie uitvoeren. Anita Leestemaker van Reggedael Makelaars is als beëdigd en erkend makelaar en taxateur aangesloten bij de NVM, NRVT, VastgoedCert en NWWI. Zij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het uitvoeren van woningtaxaties en helpt u graag!

Wat kost een taxatie?
Wij hanteren altijd een vast tarief voor het maken van een woningtaxatie, die we vooraf met u bespreken. Daarna maken we een afspraak om bij u langs te komen. Binnen enkele werkdagen ontvang u dan van ons digitaal het taxatierapport welke door het NWWI is goedgekeurd.

Wilt u graag een taxatie laten uitvoeren? Vraag dan een taxatie bij ons aan.

taxatie aanvragen
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie