zoeken

Plaats hier uw zoekopdracht

Op zoek naar een huis in Nijverdal, Hellendoorn en omgeving?


Struint u dagelijks Leef Twente, makelaars websites en Funda af? Op zoek naar een woning die bij u past? Een tijdrovende bezigheid die u eenvoudig kunt voorkomen door bij ons een zoekopdracht te plaatsen.

Meer kans bij een zoekopdracht

Het werkt simpel. U geeft uw woonwensen door en zodra een potentiƫle woning alle vinkjes op uw wensenlijst aftikt krijgt u van ons een email bericht, app of telefoontje. Bij uw zoekopdracht kijken we verder dan uw zoekcriteria. Wij zien mogelijkheden en kansen bij woningen die u misschien in eerste instantie niet waren opgevallen. Dat maakt het plaatsen van een zoekopdracht zo waardevol.

Al op de hoogte voordat de woning op Funda staat

Doordat wij aangesloten zijn bij de NVM en samenwerken met collega makelaars in de omgeving, horen en zien wij al eerder beschikbare woningen dan u ze ziet op Funda. Een groot voordeel in deze markt. Dus geeft u vast uw wensen door? Dan houden wij het aanbod nauwlettend in de gaten.

Is het tijd om uw droomhuis te vinden? Laat ons zoeken!

plaats een zoekopdracht
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie