aankopen

Voor een deskundige aankoop

Aankoopmakelaar in Nijverdal, Hellendoorn en omgeving

Een woning kopen in de huidige woningmarkt lijkt een flinke uitdaging. Dat beseffen we ons maar al te goed. Maar het kan ook anders: onze aankoopmakelaars bieden een extra paar ogen die onafhankelijk meekijken naar de woning. En extra fijn: wij helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. Juist in het heetst van de strijd staan wij met een deskundige blik aan uw zijde.


Objectieve blik van de aankoopmakelaar
Waar u uzelf al ziet wonen in uw droomhuis, kijken wij als aankoopmakelaar met iets meer afstand naar de woning. Doordat wij met een objectieve blik naar de woning kijken en al meer dan 30 jaar meedraaien in de makelaardij, kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

Een goede voorbereiding

Als aankoopmakelaar gaan we tijdens een bezichtiging met u mee. Daarvoor hebben we al het nodige onderzoek gedaan. We zorgen dat we de woning van te voren goed hebben bestudeerd, zodat we de juiste vragen aan de verkoopmakelaar kunnen stellen. Bijvoorbeeld over de bouwkundige staat van het huis, de isolatie en de omgeving.

1

Stap 1. Met een kritische blik

Daarnaast letten we extra goed op eventuele (verborgen) gebreken en de risico’s van de woning. Het is namelijk erg vervelend als u achteraf ontdekt dat er funderingsproblemen zijn of dat er houtrot aanwezig is. Dat gaan we voorkomen!

2

Stap 2. Uw eigen onderhandelingsstrateeg

Blijft uw enthousiasme ook na de bezichtiging? Dan gaan we aan de slag met de volgende stap. Doordat wij veel onderhandelen over de woningprijzen weten we als geen ander hoe dit proces verloopt. We voelen perfect aan in welke situatie een lager of juist hoger bod noodzakelijk is.

3

Stap 3. Stick to the plan

Samen bespreken we van te voren de onderhandelingsstrategie. Welk bod is reëel? Zijn er kapers op de kust? Wanneer wilt u het pand aanvaarden? Sluit dit aan op de (verkoop)datum van uw woning? Allemaal onderdelen die we meenemen in de onderhandeling. Net als het inschakelen van experts als dat nodig is. Denk aan een bouwkundig rapport of juridisch advies. Tijdens de onderhandelingen laten we ons niet afleiden. We blijven bij het afgesproken plan en betrekken u bij iedere stap.

4

Stap 4. Check, check, dubbelcheck

Is het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Nu volgen een aantal belangrijke officiële stappen waarbij we u uiteraard aan de hand meenemen. Wij controleren de koopakte op eventuele onjuistheden en lopen alle bepalingen nauwkeurig na. Klopt alles? Dan is het tijd om de handtekening te zetten.

Naar de notaris

Tot aan de notaris zullen we u begeleiden en natuurlijk gaan we mee naar de eindinspectie. Terwijl u alvast op de nieuwe woning proost, controleren wij of de woning achtergelaten is zoals vooraf besproken. En dan? Dan is het tijd om u heel veel woongeluk te wensen!

Wilt u ook totaal ontzorgd worden tijdens het aankopen van uw nieuwe woning?

afspraak maken
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie