verkoopplan

Hoe wij uw woning verkopen

Verkoopmakelaar in Nijverdal, Hellendoorn en omgeving

Uw woning verkopen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Geen zorgen, Kelly en Anita van Reggedael Makelaardij nemen u aan de hand tijdens het gehele verkoopproces. Bereidt u in gedachten vast de verhuizing voor? Dan zorgen wij voor de verkoop van uw woning.

Wij beantwoorden al uw vragen
Het is uw woning die wij mogen verkopen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zelf de touwtjes in handen houdt. Het verkopen van uw waardevolle onroerend goed is een spannend proces, Reggedael makelaardij begrijpt dat als geen ander. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. U heeft vast vragen als: ‘Is dit het juiste moment om mijn woning te koop te zetten?’ ‘Wat is een reële prijs?’ en ‘Hoe groot is de vraag naar mijn soort woning in deze omgeving?’ Wij komen deze en al uw andere vragen graag bij u thuis beantwoorden.

Een goede voorbereiding

Uiteraard komen we niet met legen handen bij u thuis. We onderbouwen de marktwaarde, voeren een vraagscan uit om te peilen hoeveel interesse er is voor uw woning en lichten dit tijdens het gesprek uitgebreid toe.

1

Stap 1. Realistisch waardeoordeel

Eenmaal bij u thuis lopen we graag samen met u de woning door, zodat we gelijk (of kort na ons bezoek) een realistisch waardeoordeel kunnen geven. Daarna nemen we alle stappen van het verkoopproces door en krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Dit bezoek is altijd vrijblijvend.

2

Stap 2. Onder de aandacht brengen

U en uw woning verdienen alle aandacht. Besluit u na ons bezoek de woning in de verkoop te zetten? Dan brengen we deze op verschillende manieren onder de aandacht bij de zoekers in de markt met een passende tekst bij uw woning. Daarna worden er actuele plattegronden en een mooie woningpresentatie gemaakt. Eerst komt u in contact met Karin, onze styliste. Zij is gespecialiseerd in het aantrekkelijk presenteren van woningen en zorgt ervoor dat uw woning helemaal klaar is voor de foto’s. Vervolgens komt Roy langs om uw woning te fotograferen. Roy en Karin werken al ruim 10 jaar samen en gaan voor het allerbeste resultaat voor uw woning!

3

Stap 3. Op zoek naar kopers

Wanneer u tevreden bent over de presentatie plaatsen we uw woning op onze website, in onze etalage op zichtlocatie, op de website van Leef Twente, op onze social media kanalen en natuurlijk op Funda. Wij gaan op zoek naar enthousiaste volgende bewoners die passen bij uw woning en ondertussen houden we u bij elke stap op de hoogte.

Echte kenners met 30 jaar ervaring

Reggedeal makelaardij & taxaties bezit een flinke dosis ervaring als verkoopmakelaar. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen van woningen in de omgeving Hellendoorn en Nijverdal. Als echte Hellendoorners hebben we een groot netwerk en kennen we iedere straat in deze omgeving. Ook blijven we continu bijleren.

 

Mogen we u ook helpen bij de verkoop van uw woning? Wij hebben er zin in!

ik wil graag een afspraak maken
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie