buitenstate makelaars

Liefde voor buitenleven

Reggedael lid van Buitenstate makelaars voor mooi landelijk wonen.

Reggedael makelaardij & taxaties is lid geworden van Buitenstate! Een grote speler op het gebied van landelijk wonen. En dat past natuurlijk perfect bij ons. We hebben het geluk te kunnen makelen en wonen in deze prachtige landelijke omgeving. Met weidse uitzichten, landerijen en met meanderende rivieren zoals de Regge en de Vecht.

Landelijk wonen in Nijverdal en omgeving

We zien dat er steeds meer mensen op zoek gaan naar rust en ruimte. De drukte kunnen we immers altijd opzoeken. Wonen in het buitengebied is voor velen een droom. Vanwege de rust, de ruimte en de vele mogelijkheden die het te bieden heeft. Denk aan: een praktijk aan huis, ruimte voor mantelzorg, een eigen atelier, ruimte voor dieren of een grote schuur voor de hobbyist. Kortom, een gepassioneerde en gevarieerde groep mensen die houden van het buitenleven.

De schakel tussen verkoper en koper

Reggedael makelaardij & taxaties kent dit gevoel en weet daarom als geen ander dit over te brengen, wij zijn de ontbrekende schakel tussen de verkoper van landelijk wonen en de klant die op zoek is naar een woning in het buitengebied. Juist daarom heeft Reggedael makelaardij & taxaties gekozen voor een aansluiting bij Buitenstate.

De voordelen van ons Buitenstate lidmaatschap

Buitenstate heeft een database met ruim 20.000 zoekers, originele marketingacties, een eigen magazine en een mooie website waarop men uitgebreid kan zoeken naar de veelal unieke woningen. Veel woningzoekenden weten Buitenstate te vinden, hetgeen een absolute meerwaarde is om de juiste kandidaat voor uw woning te treffen.

Met Reggedael op woonreis naar uw droomhuis

Graag is Reggedael ook uw gids bij het begeleiden van deze woonreis. Of het nu een verkoop van een woning betreft of aankoopbegeleiding van een woning die door een collega wordt aangeboden. Wij zijn er voor u. Wij zijn op de hoogte van de regelgeving, bestemmingsplannen en informatieplicht, we onderhandelen, we ondersteunen, leggen uit en helpen daar waar nodig is. Uw woonreis naar uw droomhuis start hier!

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie