over ons

Anita Leestemaker

Welkom bij Reggedael makelaardij en taxaties

Anita Leestemaker: “Wij zijn er om u te helpen! Bij ons om draait alles om stap voor stap begeleiding en deskundig advies. Zodat het zoeken, kopen of verkopen van uw woning geen doolhof wordt, maar een fijne reis. Waar uw woonreis ook start, bij Reggedael makelaardij en taxaties kunt u rekenen op onze volledige betrokkenheid en aandacht voor u en uw onroerend goed!

Van Rensen naar Leestemaker

Na 25 jaar als NVM makelaar te hebben gewerkt kreeg Anita Leestemaker in 2020 de kans om het makelaarskantoor van Ben Rensen over te nemen. Anita twijfelde geen moment en is sinds 2020 eigenaar van het kantoor. Anita Leestemaker: “Ik ben door een stage het makelaarsvak ingerold en er compleet verliefd op geworden. Vooral door de afwisseling: de verscheidenheid aan woningen, de diversiteit aan wensen en de verschillende mensen die ik mag ontmoeten. Ik krijg er energie van om mijn klanten aan de hand mee te nemen tijdens een van de meest spannende  gebeurtenissen in hun leven. Ik wil de zaken écht goed uitleggen, de tijd nemen om te luisteren en kunnen aanvoelen wat iemand beweegt. Het makelaar zijn past bij mij, het is een geweldige en uitdagende combinatie van vakkennis en mensenwerk.`

Een gezonde dosis perfectionisme én enthousiasme

Het is een spannende reis om een woning te kopen of uw huis, waar ziel en zaligheid in zit, te verkopen. Een verkoop- of aankoopbeslissing brengt dan ook vaak de nodige emotie met zich mee. Met een persoonlijke touch en goed zakelijk inzicht begeleiden wij u tijdens dit spannende proces. Het vereist inlevingsvermogen, kennis en ervaring om dit echt goed te kunnen doen. Anita Leestemaker: “Als geboren en getogen Hellendoorners hebben we de nodige ervaring in de regio, een groot netwerk en kennen we ieder hoekje van Hellendoorn, Nijverdal en omstreken.” Maar de belangrijkste reden waarom mensen voor ons kiezen? Wij beschikken over een fijne combinatie van kennis, inlevingsvermogen en enthousiasme, met oog voor detail en een gezonde dosis perfectionisme. We hebben er echt zin in om uw huis zo goed (en prettig) mogelijk te verkopen of aan te kopen onder de beste voorwaarden en bijbehorende condities. Dit geldt overigens niet alleen voor particulieren, ook voor onze zakelijke klanten staan we klaar en kennen we de weg in de wereld van bedrijfsonroerend goed.

Reggedael aan de Regge

Onze naam geeft het al aan: we zijn trots op onze natuur. Ons makelaarskantoor hebben we daarom vernoemd naar het Reggedal, een groot dalgebied van de meanderende rivier “de Regge”. Het woord Dael is de Engelse benaming voor kleine vallei, hiermee verwijzen we naar “het nijvere dal”. In deze prachtige omgeving voelen we ons thuis, dat gevoel van thuiskomen willen we u ook geven. Of u nu gaat kopen of verkopen: goede begeleiding en communicatie vinden we erg belangrijk. U kunt ons bellen (of appen) wanneer u wilt. We ondersteunen, leggen uit en helpen waar dat nodig is.

Mogen wij ook uw gids zijn tijdens uw woonreis? Bel of mail ons dan. We nemen dezelfde dag nog contact met u op.

afspraak maken
Anita Leestemaker - Makelaar Nijverdal - Reggedael Makelaardij en Taxaties
Anita Leestemaker, makelaar in Nijverdal en Hellendoorn.

Ik krijg er energie van om mijn klanten aan de hand mee te nemen tijdens een van de meest spannende  gebeurtenissen in hun leven.

Anita Leestemaker

Anita Leestemaker

Makelaar en taxateur

Ik voel me een bevoorrecht mens om het mooie afwisselende vak van makelen en taxeren uit te voeren in onze geweldige omgeving. Hoe bijzonder is het om partijen bij elkaar te brengen bij één van de meest heugelijke gebeurtenissen in hun leven: het kopen of verkopen van hun woning. Het net even anders doen, dat stapje extra zetten voor het beste resultaat geeft mij veel positieve energie. Daarnaast kun je mij vinden in de tuin, ben ik een liefhebber van reizen en spontane gezelligheid met familie en vrienden.

0548-209025

Kelly Wispels

Assistent-makelaar

Twee jaar geleden ben ik in de makelaardij gerold. Ik was gelijk enthousiast over het vak. Elke klant en ieder pand heeft een eigen verhaal. Hierdoor is het altijd maatwerk en dat maakt de werkzaamheden erg afwisselend. Op dit moment volg ik bij de Academie voor Vastgoed de opleiding Assistent-makelaar. Zo enthousiast als ik over mijn werk ben, ben ik dat ook op sportgebied. Ik sta graag in de sportschool of sla een balletje op de tennisbaan. In het weekend doe ik graag leuke dingen met vrienden en vermaak ik mij regelmatig op een festival.

0548-209025

Karin van Boxtel

Bedrijfsmakelaar

Mijn liefde voor vastgoed begon als kind: ik was regelmatig bij mijn vader op de bouw te vinden. Na een aantal jaar in het notariaat te hebben gewerkt, ben ik nu al heel wat jaren vastgoedadviseur voor gemeenten en makelaardij. Vanwege mijn juridische achtergrond vind ik bedrijfshuisvesting het meest interessant. Ik houd me bezig met met winkels, kantoren en bedrijfshallen. Buiten kantooruren kun je me vinden langs de lijn bij de hockey, zet ik me graag in voor maatschappelijke doelen en doe ik graag leuke dingen samen met mijn gezin.

0548-209025
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie