Klantverhaal

De woonreis van…

Geboren en getogen Nijverdaller: de heer Galgenbeld.

Hoe fijn is het om net met pensioen te zijn en vervolgens je droomwoning te vinden? Het overkwam de heer Galgenbeld. Zo verhuisde hij onlangs naar een zonnig appartement op de bovenste verdieping, precies hoe hij het inluiden van zijn pensioen voor ogen had. 

De klik was er gelijk
Nadat de heer Galgenbeld zijn oog was gevallen op een woning die bij Reggedael Makelaardij in de verkoop was, begon het balletje te rollen: “Ik reageerde op de woning die me erg aansprak en zo kwam ik met Anita in contact. Die specifieke woning is het uiteindelijk niet geworden, maar de klik met Anita was er wel gelijk! We zijn dus in contact gebleven en zijn samen verder gaan zoeken naar mijn droomwoning. Deze leek gevonden te zijn dus ik kreeg het appartement mondeling toegezegd. Achteraf voelde dit appartement toch niet te passen bij mij. We hebben toen de hele boel weer teruggedraaid, al die tijd bleef het team van Reggedael begripvol. Dat was enorm fijn.”

De perfecte woning
Die droomwoning kwam na goed zoeken tóch voorbij: “Ik was op zoek naar een licht, zonnig appartement op de bovenste verdieping. Laat Anita deze nu net gevonden hebben, daar heeft ze heel erg goed haar best voor gedaan. Bij de bezichtigingen wees ze me heel vakkundig op dingen waar ik op moest letten. “Heb je dat wel gezien? Let je daarop?” Bijvoorbeeld lekkageplekken of andere dingen die haar opvielen die ik in mijn enthousiasme niet zag. En als het om een appartement ging, wist ze precies wat er allemaal speelde bij de VVE. Dus ze was goed op de hoogte van alles.”

Alles op het gemakje
Nadat de droomwoning gevonden was, was er zoveel vertrouwen opgebouwd dat de heer Galgenbeld zijn hoekwoning ook door Reggedael Makelaardij wilde laten verkopen. “Binnen een paar dagen waren er al onderhandelingen die ver boven de vraagprijs lagen, beter kon dus eigenlijk niet.” vertelt de heer Galgenbeld. Het traject van de eerste bezichtigingen tot aan de verhuizing heeft een jaar geduurd. “Ik wilde het een beetje rustig aan doen en Anita speelde hier perfect op in. Het is dan ook rustig verlopen, geen gehaast en prima in orde. Mijn ervaring is dan ook niets anders dan positief.”

Goed begin van het pensioen
“Intussen ben ik gepensioneerd dus een mooier begin van deze nieuwe fase in mijn leven kun je niet bedenken, toch? Ik ben niet van plan om hier nog weg te gaan maar ik heb al gezegd: mocht het toch ooit weer verkocht moeten worden, ga ik zeker weer met Reggedael Makelaardij in zee!” geeft de heer Galgenbeld vol trots aan.

“Mijn ervaring is niets anders dan positief.”

Meneer Galgenbeld

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie