Klantverhaal

De woonreis van…

De heer en mevrouw Verhaagen. Van Haags stadscentrum naar rustige wijk in Nijverdal.

Wanneer je met pensioen gaat en de afstand tot je werk geen rol meer speelt, komt heel Nederland op de radar tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning. De heer en mevrouw Verhaagen woonden al een tijd in Den Haag, op nog geen 700 meter van de Tweede Kamer. “Ja, dat was altijd erg druk”, vertelt Dhr. Verhaagen. Uiteindelijk kwamen ze uit in Nijverdal, waar ze een woning vonden in deze prachtige omgeving.

Op zoek naar een nieuwe woonplaats
“We zijn zo’n twee jaar geleden gestart met het oriënteren op de woningmarkt. Omdat we niet gebonden zijn aan onze woonplaats hadden we een ruim aanbod aan verschillende woningen door heel Nederland. We zijn op veel plekken geweest om zo te ervaren hoe het leven daar is. Bijna hadden we een woning in Eibergen gekocht, maar helaas ging deze koop niet door. Gelukkig viel kort daarna ons oog op een woning in Nijverdal. En dan vooral op de tuin! Een ruime, beschutte tuin die veel rust en privacy biedt. Hier zagen we onszelf wel wonen. Dit gaf voor ons absoluut de doorslag”, aldus dhr. Verhaagen.

Wanneer je het dorp niet kent
“We zagen dat dit huis in de verkoop kwam en waren meteen geïnteresseerd, maar ja… we kenden Nijverdal nog niet. En we twijfelden of we een goede koop deden, zowel wat betreft de staat van het huis als de omgeving”, vertelt dhr. Verhaagen. Het echtpaar schakelde Anita van Reggedael Makelaardij in voor advies: “Anita heeft ons meer verteld over de omgeving en samen hebben we besproken of het bij ons past. We werden steeds enthousiaster en besloten ervoor te gaan. Vervolgens heeft ze ons geholpen bij de aankoop van de woning.” Dat bleek nodig te zijn, want de woning was in trek. Hierdoor werd er veel geboden. Na overleg met Anita brachten dhr. en mevr. Verhaagen hun bod uit op de woning. Met succes, want het zorgde ervoor dat de woning op hun naam kwam te staan!

We hebben het getroffen
Ook al kenden dhr. en mevr. Verhaagen het mooie Nijverdal nog niet, de omgeving is hen wel bekend vertelt dhr. Verhaagen: “Mijn vader sprak vroeger wel eens over de kledingfabrikant TenCate in Nijverdal en mijn vrouw komt uit Almelo. Zo kennen we de omgeving toch een beetje. We kijken er erg naar uit om Nijverdal veel beter te leren kennen. De eerste indruk is erg goed! We wonen heerlijk en we hebben het ook nog eens erg getroffen met onze buren. Hier gaan we zeker genieten.”

Samenwerken met een makelaar die de omgeving en de plaatselijke markt goed kent is essentieel.

Dhr. Verhaagen

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie