Klantverhaal

De woonreis van…

De heer en mevrouw van Overbeek. Van het mooie Nijverdal naar Stadskanaal.

Met een mooie leeftijd van 90 en 91 jaar oud, verhuizen de heer en mevrouw van Overbeek voor de zevende keer in hun getrouwde leven. Van Utrecht, Harderwijk, Vreeswijk en Den Haag, vertrekken ze nu vanuit het mooie Nijverdal richting Stadskanaal. Dichter bij de kinderen en een mooie plek om te wonen.

Het mooiste plekje van Nijverdal
Al 22 jaar woonden zij in een prachtig appartement aan de Regge. “Kijk je aan de ene kant, dan is het net alsof je je op een mooie camping bevindt. Aan de andere kant staat een brug waarachter je in de verte de trein ziet rijden. Dus wat wil je nog meer. Ik durf wel te zeggen dat dit het mooiste plekje van Nijverdal is!” vertelt mevrouw van Overbeek vol trots.

Het duurde dan ook niet lang voordat dit mooie appartement verkocht werd. Mevrouw van Overbeek: “We schakelden Anita van Reggedael Makelaardij in nadat zij had laten weten dat er veel gegadigden waren voor één van deze appartementen in dit complex. Zij had met succes al meerdere appartementen op deze locatie verkocht, daardoor vertrouwden we haar volledig. Dat heeft ze ook meer dan waargemaakt. Ze stond al snel bij ons op de stoep.”

Alles uit handen geven
Van de eerste afspraken tot aan de afwikkeling is het perfect verlopen. Zo waren beide partijen het over alles eens en heeft Anita geadviseerd en geïnformeerd waar nodig. “We hebben alles helemaal overgelaten aan Anita. Er waren veel gegadigden, ik weet niet hoe ze het heeft gedaan maar het is allemaal heel soepel verlopen. Ook vertelde zij ons wat de beste vraagprijs zou zijn, regelde alle afspraken en heeft het huis heel erg goed verkocht. Ze adviseerde ons zelfs over waar we op moesten letten bij de aankoop van ons nieuwe appartement in Stadskanaal.” vertelt mevrouw van Overbeek.

Steun vanuit onverwachte hoek
Wat de rode draad van de samenwerking was? Het persoonlijke contact. Zo was het stel blij verrast toen er een mailtje binnenkwam van Reggedael Makelaardij op de 90ste verjaardag van meneer van Overbeek. Ook toen het wat minder ging in verband met gezondheidsproblemen, kon er op steun gerekend worden vanuit het team. Er werd meegedacht op alle vlakken. “Binnenkort is de overdracht van het verkochte appartement, wij zitten op dat moment al in ons nieuwe appartement in Stadskanaal. Anita heeft ervoor gezorgd dat wij niet heen en weer hoeven en dat alles al op voorhand met de notaris geregeld is. Wij zijn niet anders dan blij!” geeft mevrouw van Overbeek enthousiast aan. “Ze is zelfs nog een kop koffie komen drinken om ons al het beste te wensen.”

We hebben alles helemaal overgelaten aan Anita, ik weet niet hoe ze het heeft gedaan maar het is allemaal heel soepel verlopen!

Mevrouw van Overbeek

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie