Klantverhaal

De woonreis van…

De heer en mevrouw Masman. Een bijzonder verkooptraject met een mooi resultaat voor alle partijen!

Wel of niet verkopen? Dat was de vraag die een tijd heeft gespeeld bij de heer en mevrouw Masman uit Nijverdal. Na een tijd rondtrekken met de camper langs de westkust van de Verenigde Staten, waar het stel jaren heeft gewoond, was het besluit genomen: de woning wordt verkocht!

Een reis als ultimatum 
De heer en mevrouw Masman woonden in een prachtig Rijksmonument in Nijverdal. Met 5000 m2 grond met daarop 3 woonhuizen hadden ze ruimte genoeg. Hun droom was dan ook om daar met meerdere gezinnen te gaan wonen. Meneer Masman: “Dat samenwonen ging uiteindelijk niet door en ook de hoeveelheid grond werd ons iets te veel. We zijn nog fit hoor, maar met oog op de toekomst waren de plannen om wellicht te verhuizen geboren. Via vrienden zijn we in contact gekomen met Reggedael Makelaardij. Tijdens de kennismaking legden we ons dilemma voor aan Anita en zo werd een vrijblijvende voorbereiding in gang gezet. We gaven aan dat we na onze reis naar de Verenigde staten met een definitief besluit zouden komen, maar dat we het echt nog niet zeker wisten. Dit was voor Anita geen enkel probleem!”

De knoop is doorgehakt
Toen ze terugkwamen van hun reis hadden ze de knoop doorgehakt: ze gingen de woning verkopen. Meneer Masman: “Vol enthousiasme gaf Anita aan dat ze al een lijstje geïnteresseerden had klaarliggen. We gingen om tafel zitten om zo de mogelijkheden te bespreken én onze wensen van een nieuwe woning door te nemen. Dit ging op een heel vriendelijke en efficiënte manier. Anita is een vrouw die goed luistert naar wat je wil en is ook voorwaarts gedreven. Al snel werd er een prachtige presentatie van onze woning gemaakt inclusief dronebeelden en kon de zoektocht naar kopers en beschikbare woningen voor ons beginnen.”

Bijzondere tactiek
Anita nam het stel op sleeptouw naar verschillende woningen. Daar waren ze in eerste instantie enigszins verbaasd over vertelt meneer Masman: “De woningen die we gingen bekijken lagen totaal niet binnen ons zoekplaatje. Hierop legde Anita uit dat ze dit heel bewust heeft gedaan om zo ook te zien wat we niét wilden. Een leuke tactiek, vinden wij, zo heeft ze ons verkend en een perfect beeld geschetst voor onze zoektocht. Ondertussen hield ze ons op de hoogte van wat ons huis zou kunnen opbrengen, dus ook het zakelijke plaatje kreeg zo vorm. Na een aantal bezichtigingen is ons huis met een ruime overbieding verkocht in een tijd waarin dat niet altijd gemakkelijk is, hier zijn we Anita dan ook zeer dankbaar voor!”

Kettingreactie
Gelukkig vond het stel ook snel hun nieuwe droomwoning. Meneer Masman: “Anita liet ons een woning zien waarop wij verliefd werden en deze hebben we dan ook gekocht. Het grappige was: tijdens ons traject heeft Anita de bewoners van ons nieuwe huis ervan overtuigd dat ook zij een andere woning zouden kunnen kopen. En ook de verkopende partij van hún nieuwe woning, heeft Anita begeleid. Het is dus een soort kettingreactie geworden binnen Reggedael Makelaardij wat allemaal heel goed gemanaged is door Anita en Kelly. Zo zijn ze heel transparant in wat ze doen en documenteren ze alles geweldig goed. Elke afspraak die telefonisch wordt gemaakt, ontvang je binnen 5 minuten op de mail. Als kers op de taart kregen we een werkemmer met allemaal schoonmaakartikelen erin, een mooi symbolisch gebaar die we in de praktijk ook goed kunnen gebruiken tijdens onze verhuizing!”

“Na een aantal bezichtigingen is ons huis met een ruime overbieding verkocht in een tijd waarin dat niet altijd gemakkelijk is, hier zijn we Anita dan ook zeer dankbaar voor!”

De heer Masman

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie