Klantverhaal

De woonreis van…

De heer en mevrouw Lorkeers. Van groot wonen in Haarle naar seniorenwoning in het levendige Hellendoorn.

Na bijna 55 jaar in een prachtige woning op een unieke plek in Haarle gewoond te hebben, verhuizen de heer en mevrouw Lorkeers naar Hellendoorn. Ze verruilen hun vrijstaande woning met grote tuin voor een seniorenwoning in een levendige wijk. Het echtpaar schakelde Anita in voor de verkoop van hun woning, die binnen een mum van tijd verkocht was.

Alles werd te groot
Het echtpaar verhuist naar Hellendoorn, de plek waar de heer Lorkeers is opgegroeid en waar zijn familie woont. Mevrouw Lorkeers is daarentegen een echte Haarlenaar. Ze is er geboren en getogen. Al is het voor haar geen enkel probleem om het dorp waar ze haar hele leven fijn gewoond heeft achter zich te laten: “Bijna 55 jaar hebben we samen heerlijk in ons huis gewoond. Maar de tuin werd voor ons simpelweg te groot, alles werd eigenlijk te groot. Op onze leeftijd werd het onderhoud van de woning en de tuin een  opgave. De verhuizing naar een kleinere woning biedt ons vooral rust. We hebben samen weer alle tijd. Het leuke is ook dat onze nieuwe woning in een levendige wijk van Hellendoorn staat, waar zowel ouderen als jonge gezinnen wonen.”

Veel bekijks uit de buurt
“Onze woning is gekocht door een bekende”, vertelt mevrouw Lorkeers. “Dat hadden we ook het liefst. Als we de keuze zouden hebben wilden we onze woning graag verkopen aan een Haarlenaar. Er waren meerdere gegadigden, allemaal uit de buurt. Dat vonden we erg fijn.” De woning van echtpaar Lorkeers was in trek! De woning kwam op een vrijdagavond online en de telefoon stond direct roodgloeiend. Maar daar bleef het niet bij: “Je wilt niet weten hoeveel kijkers er dat weekend al waren, ook mensen die uit zichzelf langs kwamen. Hen verwezen we vriendelijk door naar Anita. Wanneer er zoveel belangstelling is merk je dat het heel prettig is dat Anita samen met haar team alles regelt”, vult mevrouw Lorkeers aan.

Een goede klik
Als ze ooit zouden verhuizen zou Anita de verkoop doen, dat had het echtpaar Lorkeers al bedacht. Een jaar geleden leidden ze Anita al rond in hun woning. Helaas werd de verkoop toen op de lange baan geschoven omdat er toch geen seniorenwoning voor hen beschikbaar bleek te zijn. Inmiddels hebben ze dus een woning in Hellendoorn bemachtigd en kon Anita aan de slag met de verkoop. En dat verliep erg prettig vertelt mevrouw Lorkeers: “Anita is een spontane meid! Open en eerlijk, daar houden we van. Ze kan hier ook gewoon via de achterdeur binnenkomen, je vertrouwt elkaar. We hadden meerdere makelaars kunnen benaderen, maar we zijn op een leeftijd dat we daar geen zin meer in hadden. We hadden Reggedael op het oog en met Anita klikt het goed. Ze adviseerde ons over de verkoopprijs en daar zijn we in meegegaan. Binnen twee weken was alles volgens mij al rond, erg vlot!”

De heer en mevrouw Lorkeers in hun ‘oude’ tuin.

Anita mocht ons huis verkopen, daar was geen twijfel over mogelijk! Binnen twee weken was alles rond.

Mevrouw Lorkeers

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie