beschikbaar

Veldhuisweg/Almeloseweg kavel 03 ong

7448 PZ Haarle
Vraagprijs € 360.000,- k.k.
Perceel
5.000 m2
bezichtiging aanvragen brochure downloaden
Omschrijving

* BOUWKAVEL 03 * Op een landelijke locatie gelegen bieden wij te koop aan een BOUWKAVEL van circa 5000 m². Op deze locatie liggen 3 bouwkavels die variëren in perceel oppervlakte. Deze bouwkavels worden geheel keuze vrij aangeboden waarbij u na eigen wens uw droomwoning kunt realiseren. De bijgevoegde afbeeldingen zijn sfeerbeelden die op deze […]

Omschrijving

* BOUWKAVEL 03 *

Op een landelijke locatie gelegen bieden wij te koop aan een BOUWKAVEL van circa 5000 m². Op deze locatie liggen 3 bouwkavels die variëren in perceel oppervlakte. Deze bouwkavels worden geheel keuze vrij aangeboden waarbij u na eigen wens uw droomwoning kunt realiseren.

De bijgevoegde afbeeldingen zijn sfeerbeelden die op deze locatie gerealiseerd kunnen worden.
Bureau Authentiek uit Markelo is een bouwbureau, die u als koper kan begeleiden bij deze mooie en spannende reis naar uw nieuwe woning. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak bij hen op kantoor om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn op deze kavel.

Klik hier voor het bijbehorende vastgestelde bestemmingsplan.

VOORZIENINGEN
In het dorp Haarle zijn een aantal winkels zoals een buurtwinkel, restaurant, café en een fietsenwinkel. Daarnaast is er een basisschool en een dependance van de bibliotheek. Binnen een kwartier ben je met de auto in het centrum van Nijverdal of Raalte. Plaatsen met charmante lokale winkels, horeca, sportgelegenheden en voortgezet onderwijs.

NATUUR
U woont op deze plek aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug waar u na hartenlust kunt wandelen. Dit prachtige natuurgebied kent ook verschillende mountainbike routes en uitrijmogelijkheden wanneer u een paardenliefhebber bent. Bovendien bent u op korte afstand van Hellendoorn met de mooie omgeving rond de rivier de Regge. Maak een wandeling of pak de fiets en ga bevers spotten langs oevers van de Regge. Eenmaal thuis geniet u van het mooie coulissen landschap rondom uw nieuwe woning.

Bijzonderheden:

* hoofdgebouw toegestaan max 750 m³;
* maximaal toegestaan 150 m² aan bijgebouwen;
* bouwkavel ca. 5000 m²;
* vrijheid in keuze voor architect en aannemer;
* enkele sfeerbeelden zijn afkomstig van de Citadel uit Ommen.

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 360.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Indeling
Perceel oppervlakte
5.000 m2
Inhoud
0 m3
Energie
Buitenruimte
Tuintypen
Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Dak
Overige
Permanente bewoning
Ja
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond
Deel deze woning:
Makelaar inschakelen
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen graag!

Uw woning verkopen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Geen zorgen, Kelly en Anita van Reggedael Makelaardij nemen u aan de hand tijdens het gehele verkoopproces. Bereidt u vast de verhuizing voor? Dan zorgen wij voor de verkoop van uw woning.

De zaken écht goed uitleggen
Het is uw woning die wij mogen verkopen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zelf de touwtjes in handen houdt. U bepaalt en wij zijn er om u te adviseren, te helpen en de zaken écht goed uit te leggen. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. U heeft vast vragen als: ‘Is dit het juiste moment om mijn woning te koop te zetten?’ ‘Wat is een reële prijs?’ en ‘Hoe groot is de vraag naar mijn soort woning in deze omgeving?’ Wij komen deze en al uw andere vragen graag bij u thuis beantwoorden.