beschikbaar

Hofmanstraat 7

7447 AS Hellendoorn
Vraagprijs € 700.000,- v.o.n.
bezichtiging aanvragen brochure downloaden
Omschrijving

Wilt u ook wonen in het gelukkigste dorp van Nederland? Wij bieden u nu een buitengewone kans. Te midden van het gezellige dorp Hellendoorn wordt er ruimte gecreëerd voor een BOUWKAVEL welke is gesitueerd naast een monumentale doktersvilla en schuin tegenover het markante Noaberhuus. Op deze kavel heeft Bouwkundig tekenburo Mad Max Diesajn, een prachtig […]

Omschrijving

Wilt u ook wonen in het gelukkigste dorp van Nederland? Wij bieden u nu een buitengewone kans. Te midden van het gezellige dorp Hellendoorn wordt er ruimte gecreëerd voor een BOUWKAVEL welke is gesitueerd naast een monumentale doktersvilla en schuin tegenover het markante Noaberhuus.

Op deze kavel heeft Bouwkundig tekenburo Mad Max Diesajn, een prachtig ontwerp getekend opgaand in de bijpassende omgeving. Wanneer u op zoek bent naar comfortabel wonen, duurzaamheid, energieneutraal, ruimte, overvloedig licht en de vrijheid om een woning naar eigen wens in te vullen, dan presenteren wij u deze unieke gelegenheid.
Op een royaal perceel van circa 1150 m2 kunt u op deze bouwkavel uw droomwoning van 264 m2 (12 m1 x 22 m1) verwezenlijken.

Het perceel wordt omgeven door een natuurlijke afscheiding van onder andere rododendrons, waardoor er een beschutte plek ontstaat waar u zich snel thuis zult voelen.
Voor het gebruikte beeldmateriaal in deze presentatie is in principe goedkeuring verleend door de gemeente Hellendoorn.

De koopsom voor het BOUWKAVEL bedraagt € 700.000,= v.o.n. inclusief
* bouw ontwerp Mad Max Diesajn;
* leges;
* bouwvergunning;

Bijzonderheden:
* nutsvoorzieningen zoals elektra, water, riool en glasvezel liggen langs de Hofmanstraat.
* mogelijkheid tot aankoop van aanvullende (bos)grond.
* alle relevante documenten en onderzoeken die ten grondslag liggen aan en/of onderdeel zijn van de bestemmingsplanwijziging zijn beschikbaar.

Natuurschoon:
* Sallandse Heuvelrug Hellendoorn-Holten;
* de Lemelerberg;
* de meanderende Regge;

Steden:
* Zwolle , Hengelo, Deventer liggen op ca. 40 auto- rij minuten.

Wilt u meer weten over deze unieke bouwmogelijkheid? Neem dan – uiteraard helemaal vrijblijvend – contact op met Reggedael Makelaardij & Taxatie en vraag naar Anita Leestemaker. Zij staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in dit bijzondere proces.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in het hart van het gelukkigste dorp van Nederland.

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 700.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Indeling
Inhoud
0 m3
Energie
Buitenruimte
Tuintypen
Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Dak
Overige
Permanente bewoning
Ja
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond
Deel deze woning:
Makelaar inschakelen
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen graag!

Uw woning verkopen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Geen zorgen, Kelly en Anita van Reggedael Makelaardij nemen u aan de hand tijdens het gehele verkoopproces. Bereidt u vast de verhuizing voor? Dan zorgen wij voor de verkoop van uw woning.

De zaken écht goed uitleggen
Het is uw woning die wij mogen verkopen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zelf de touwtjes in handen houdt. U bepaalt en wij zijn er om u te adviseren, te helpen en de zaken écht goed uit te leggen. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. U heeft vast vragen als: ‘Is dit het juiste moment om mijn woning te koop te zetten?’ ‘Wat is een reële prijs?’ en ‘Hoe groot is de vraag naar mijn soort woning in deze omgeving?’ Wij komen deze en al uw andere vragen graag bij u thuis beantwoorden.