Nieuws

Nieuwsartikel

NVM organiseert wederom nieuwe opzet Open Huizen Dag 2022

Op zaterdag 26 maart kunnen geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het aankomend woningaanbod een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar. Tijdens de vrijblijvende afspraak beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. Het enige dat de consument hoeft te doen is een online aanvraag doen via de speciale tool op www.openhuizendag.nl voor een afspraak thuis of eventueel online. De NVM Open Huizen Dag 2022 vindt plaats op zaterdag 26 maart.

Informatiebehoefte
Chris van Zantwijk: “Vorig jaar hebben we deze vernieuwde opzet van de NVM Open Huizen Dag voor het eerst ingezet. De resultaten bevestigen dat we hiermee in een duidelijke behoefte voorzien. Daar gaan we dus mee door. Met onze nieuwe opzet brengen we het beste samen: persoonlijk advies en informatie op maat bij de consument thuis”.

Openhuizendag.nl
Consumenten met woonvragen kunnen nu al terecht op de speciale website www.openhuizendag.nl om een persoonlijke afspraak te maken. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen via de mail, die vervolgens de afspraak bevestigt. Dat kan bij de consument thuis zijn of eventueel online.

De NVM Open Huizen Dag 2022 vindt plaats op zaterdag 26 maart.

NVM

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie