Nieuws

Een nieuwe naam!

Makelaarskantoor Rensen wordt Reggedael makelaardij & taxaties

Meer dan 40 jaar was Makelaarskantoor Rensen een begrip in de regio. Na 25 jaar als NVM makelaar te hebben gewerkt kreeg Anita Leestemaker in 2020 de kans om het makelaarskantoor van Ben Rensen over te nemen. Nu, precies twee jaar later, is het tijd voor de volgende stap: een naamsverandering en een nieuwe uitstraling. Met veel trots en enthousiasme werkten we samen aan de restyling van Reggedael makelaardij & taxaties.

Nieuwe uitstraling, vertrouwde adres
Met de naamsverandering hebben we ook gekozen voor een nieuwe, eigentijdse uitstraling om te laten zien waar Reggedael voor staat. Het frisse karakter, de servicegerichtheid en warmte komen terug in het nieuwe logo, de website en op ons gerestylde kantoor aan de Grotestraat 11 in Nijverdal.

Waar komt de naam Reggedael vandaan?
Uit liefde voor de natuur en de omgeving is ons makelaarskantoor vernoemd naar het Reggedal, een groot dalgebied van de meanderende rivier “de Regge”. Het woord Dael is de Engelse benaming voor kleine vallei, een verwijzing naar “het nijvere dal”. Anita vertelt: “De natuur in je omgeving kan het verschil betekenen tussen sec ergens ‘wonen’ of er echt ‘leven’. We mogen echt trots zijn op de prachtige natuur in onze achtertuin van de gemeente Hellendoorn.”

Deel uw tip en win een lunch
Deze naamsverandering komt met een inspirerende natuurposter in en om de Regge. Want wie in Hellendoorn, Nijverdal en omstreken woont weet dat het hier niet alleen heerlijk wonen is maar dat er ook vele prachtige (verborgen) of niet bekende mooie plekjes te vinden zijn. Om dit natuurschoon rond de Regge in kaart te brengen hebben we het idee bedacht om een poster te maken met tips van bewoners voor (nieuwe) bewoners.

Zo ontstaat er een kaart van de omgeving waarop de mooiste plekken zijn aangegeven. Tips en foto’s zijn dus welkom zodat iedereen ideeën op kan doen en nieuwe plekken kan bezoeken!

Weet u een prachtig uitzicht, een bijzondere boom of unieke plek? Deel uw tip(s) op reggedael.nl/winactie. Onder de inzendingen zullen wij drie lunches verloten bij restaurants uit de buurt: Buitengewoon Lekker, De Wieger en de Uitkijk. Deze winactie is inmiddels gesloten.

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie