huur en verhuur

Huur en verhuur

Verhuurmakelaar in Nijverdal, Hellendoorn en omgeving

Bent u op zoek naar een huurwoning of zoekt u hulp bij het verhuren van uw woning of appartement?

Verhuren

Als verhuurmakelaar vinden wij voor u de geschikte huurder, geven advies over de te hanteren huurprijs en voorwaarden, verzorgen de bezichtigingen, screenen de kandidaat en uiteraard stellen wij het huurcontract op en nemen dit alles zorgvuldig met u door.

Nadat dit formele gedeelte is uitgevoerd voeren wij een eindinspectie met de huurder uit om de huurwoning netjes over te kunnen dragen aan de huurder. Overweegt u, wellicht als belegging, om uw woning of appartement te behouden bent u benieuwd naar de verhuurmogelijkheden? Stap dan gerust bij ons binnen of neem telefonisch contact op.

Huren

Met enige regelmaat bieden wij ook huurwoningen of appartementen aan, ons huuraanbod wordt als eerste op de Social Media kanalen gepost, dus volg ons voor het actuele aanbod en voor actuele items op woongebied. U kunt natuurlijk ook vooraf uw woonbehoefte met ons delen.

Wilt meer weten over huren of verhuren? Neem dan contact met ons op!

contact opnemen
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie