Klantverhaal

De woonreis van…

De heer en mevrouw Hazebroek. Een goede aankoop én verkoop in een onzekere tijd! 

Na de goede ervaringen met Reggedael makelaardij & taxaties van hun zoon, besloten meneer en mevrouw Hazebroek Anita in te schakelen. Ze waren op zoek naar een appartement en hun woning mocht verkocht worden. De zoektocht kon beginnen! 

Droom appartement 
Al enige tijd dacht het echtpaar erover om hun voormalige woning uit 1972 in te ruilen voor een appartement. Meneer Hazebroek: “Ons oude huis heeft een vrij grote tuin en dus ook veel onderhoud. Dat ging nog allemaal prima hoor, maar we zijn allebei de 70 gepasseerd dus je moet niet ál te lang wachten met keuzes maken.” Ze gingen rustig rondkijken naar een appartement in Nijverdal en Reggedael zocht met hen mee. Via kennissen hoorde het echtpaar dat er een appartement te koop kwam in een geliefd appartementencomplex waar hun oog al eerder op gevallen was, helaas werden ze overboden. Toen er onlangs nog een appartement beschikbaar kwam, waren er wederom veel kijkers. Deze keer kon Anita hen wél goed nieuws brengen: hun bod was geaccepteerd! 

Snelle verkoop 
Het droomappartement was gevonden, tijd om hun eigen woning te verkopen! Dit lieten zij met volle vertrouwen toe aan Reggedael. Meneer Hazebroek: “Het is altijd spannend om je huis pas te verkopen als je al een nieuwe woning hebt gekocht. Ik zag het op voorhand dan ook somber in.” Maar Anita keek positief naar de situatie en gaf aan dat ze zich nergens zorgen over hoefden te maken. Reggedael maakte een mooie professionele presentatie van de woning en plaatsten deze online. De woning had nog de originele indeling uit 1972, zonder toilet op de tweede verdieping. Sommige mensen die de woning bezichtigden, konden hier moeilijk doorheen kijken. Anita heeft zowel de kopers als verkopers hier goed in begeleid en alle mogelijkheden van de woning besproken. De woning werd voor een goede prijs en voorwaarden verkocht. Meneer Hazebroek: “Uiteindelijk was de overlap van ons nieuwe appartement en de verkoop van ons oude woning slechts vijf weken. Dit was veel sneller dan we aanvankelijk hadden verwacht!” 

Alles onder één dak 
Tijdens de begeleiding van de aankoop en verkoop van hun woning, schoot de hypotheekrente omhoog. Samen is er een fijne hypotheek constructie bedacht, wat financieel het gunstigste voor ze was. Dit konden ze gelijk regelen via het hypotheekkantoor van Veldsink-Rensen, waardoor alles letterlijk onder één dak bleef. Meneer en mevrouw Hazebroek zijn zeer positief over de samenwerking met Reggedael. Meneer Hazebroek: “Anita heeft ons overal zeer goed in geholpen. In tijden dat wij het minder positief in zagen, was Anita er om ons te steunen. Voor de aankoop én verkoop van je woning zouden we Reggedael makelaardij & taxaties aan iedereen aanbevelen!” 

“Anita heeft ons overal zeer goed in geholpen. In tijden dat wij het minder positief in zagen”

De heer Hazebroek

Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie