bedrijfsmatig vastgoed

Hulp bij verhuur of verkoop van uw pand?

Onbezorgd uw bedrijfspand verkopen of verhuren in gemeente Hellendoorn

Kantoorpand, winkelruimte of bedrijfshal verkopen of verhuren? Laat de makelaars van Reggedael Makelaardij u helpen. Van het zoeken naar een nieuwe eigenaar tot de verhuurbemiddeling, als bedrijfsmakelaar verzorgen we het complete traject van verkoop of verhuur.

Bedrijfsmakelaar in de gemeente Hellendoorn
De juiste koper of huurder vinden van uw bedrijfspand kan een lastige zoektocht zijn. Bovendien kost het tijd. Onze bedrijfsmakelaar kan u helpen en zaken uit handen nemen.

Een goede voorbereiding

Voordat we bij u langskomen zorgen we dat we alle belangrijke informatie rondom uw pand en uw doelgroep hebben verzameld. Zo kunnen we tijdens onze afspraak meteen de diepte in duiken en goed advies geven.

1

Stap 1. Kennismaken

Voordat wij pro-actief op zoek gaan naar die juiste koper of huurder, willen we u eerst beter leren kennen. Pas als alle wensen helder zijn gaan we aan de slag om uw bedrijfspand zichtbaar onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers of huurders, zowel online als offline.

2

Stap 2. Benaderen partijen

Daarnaast zullen we binnen ons uitgebreide netwerk geschikte partijen zelf benaderen. We wachten niet af tot iemand ons belt. Denken we dat we een geschikte partij hebben gevonden? Dan zullen we hen goed informeren over de mogelijkheden van het pand, waarbij wij uw belangen optimaal behartigen.

3

Stap 3. Verhuurbemiddeling uit handen geven

Goed nieuws, een nieuwe huurder is gevonden! En dan? Dan volgt er meestal een verhuurbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Besteedt u dit liever uit? Geen probleem. We zorgen dat de vorige huurders aan het einde van de huurperiode de ruimtes netjes opleveren en begeleiden de nieuwe huurders bij de start van hun huurperiode. Handig als u bijvoorbeeld zelf niet in de buurt woont.

Onbezorgd verhuren of verkopen

Tijdens het traject zullen we u zoveel mogelijk ontzorgen. We gaan pro-actief aan de slag en houden u gaandeweg op de hoogte van de vorderingen. Zelf ná de afronding van de verkoop of verhuur kunt u nog bij ons terecht met vragen of regelzaken. We blijven uw sparringspartner in vastgoed.

Wilt u ook totaal ontzorgt worden bij de verkoop of verhuur van uw pand?

afspraak maken
Naar boven

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie